محصولات غذایی ترا ریخته و چالش‌های پیش‌رو از منظر حق بر غذا

محمود عباسی؛ نجمه رزمخواه

دوره 16، شماره 45 ، اردیبهشت 1394، ، صفحه 53-75

چکیده
  در چارچوب حقوق بین‌الملل بشر، حق بر غذا، حق بنیادین هر شخص بر دسترسی پایدار به غذایی است که پاسخگوی نیازهای تغذیه‌ای او بوده و فاقد عناصر سمی و خطرناک باشد. ارائه محصولات غذایی ترا ریخته و عوارض ناشی از تغذیه با این محصولات غذایی برای مصرف‌کنندگان، موجب بروز نگرانی‌های جدی در میان فعالان حقوق بشری شده است. هر دولتی موظف است اطمینان ...  بیشتر

حقوق بین الملل اقتصادی و اصل «توسعه پایدار»

شمسایی محمد

دوره 8، شماره 19 ، خرداد 1385، ، صفحه 7-25

چکیده
  مقاله حاضر در بردارنده مطالبی پیرامون حقوق بین الملل اقتصادی و اصل توسعه پایدار است. بنابر یک دیدگاه کلاسیک، تا این اواخر حقوق بین الملل اقتصادی برای مقوله های زیست- محیطی اهمیتی قایل نبوده است. تحقق امر توسعه پایدار در سالهای اخیر بیشترین تاثیر را بر توسعه حقوق بین الملل اقتصادی داشته است. مفهوم توسعه پایدار به عنوان پلی وجوه توسعه ...  بیشتر